Komentář, na který odpovídáte

11. 09. 2017 - 17:30
 

sayonara: Tak tedy update mého experimentu: Vyrobila jsem karbanátkoidní koule dle receptu a k nim cuketovou omáčku (rozmixovaná cuketa s česnekem, provensálskými bylinkami a solí). Jako přílohu jsem uvařila tagliatelle. Bylo to dobré, jen k tomu mám důležitou poznámku - je lepší, když se použije míň fazolí a víc brokolice nebo cibule (ve výsledku tam není ani moc poznat, o kterou zeleninu se jedná, je tam víceméně z toho důvodu, aby karbanátky odlehčila). Jsou pak lehčí a předpokládám, že mají i "klasičtější" chuť.

Vaše odpověď

Přihlášení
jméno:heslo:ze serveru:
vaše jméno:
vaše www: http://*
opište kód:

Pozn.: označená pole nejsou povinná. Odkaz na www bude zobrazen pod Vašim komentářem, pokud se jedná o odkaz na blog.